Inspiration för och med Talare som gör skillnad

Publiceringsdatum: 2017-04-25

Författare: Sara Norrby Wallin

Nyheter

Hur hitta och hålla fokus, ta betalt, fånga in sin målgrupp, använda film som uttrycksmedel? De och andra frågor hjälpte vi varandra att komma vidare med när föreningen Talare som gör skillnad bjöd in till inspirationsträff en kväll i april.

Varje deltagare fick en egen stund för att berätta om något viktigt i ens verksamhet och be om respons och idéer från oss andra. Ett enkelt sätt att få ett möte att handla om rätt saker!

Vi pratade också om vad vi vill använda föreningen Talare som gör skillnad till framöver. Hur kan vi inspirera varandra och hjälpa tänkbara kunder att hitta rätt talare/workshopledare/utbildare för sitt sammanhang? Idéerna är många, hör av dig om du vill vara med du också! Här kan du läsa om föreningen Talare som gör skillnad.