Talare som gör skillnad – en nybildad förening för föreläsare som vill förändra världen!

Publiceringsdatum: 2016-09-27

Författare: Maria Estling Vannestål

Pressinformation

PRESSMEDDELANDE

Talare som gör skillnad – en nybildad förening för föreläsare som vill förändra världen!

Att bidra till en bättre värld var den gemensamma nämnare som förde samman fem egenföretagare en vinterkväll förra året. Som föreläsare får man ibland förfrågningar från olika talarförmedlingar om att vara med för att nå ut till potentiella uppdragsgivare, vilket oftast kostar en rejäl slant. I Facebookgruppen Ensamföretagare i Växjötrakten (som i dagsläget har 585 medlemmar) uppstod idén om att skapa en egen plattform för föreläsare och utbildare, samtidigt som man kan stötta varandra och ha nytta av varandras erfarenheter.

I vår vision kommer föreningen att fyllas med hängivna talare, coacher, workshopledare, konstnärer m.m. som delar några grundläggande värderingar:

  • vi vill bidra till en bättre värld
  • vi vill tillföra något positivt
  • vi blickar framåt
  • vi talar för, inte emot
  • det vi talar om har fokus på det mänskliga

Efter många turer och kreativa grubblerier, upplyftande samtal och detaljerat kneg tillsammans med värdefulla sponsorer har webbplattformen nu lanserats. DET SKA VI FIRA med Kick off den 5/10 kl. 15.30-17.00 på Kungsgatan 19 i Växjö! Vi berättar om bakgrunden och syftet med Talare som gör skillnad som plattform och intresseförening, och demonstrerar vår webbplats.

”Jag är så himla glad att vi kommit i hamn med detta. Från vision, till idé, beslut och genomförande har gått på mindre än ett halvår och nu har vi en stark plattform för att nå ut med allt bra som vi kan bidra med!” /Lars Hornborg, konsult inom ledarskap och förändring.