Torun Israelsson

Torun Israelsson

Workshop- och processledare, konsult inom ledarskap och förändring

Skapa den positiva förändring du vill se i världen

Torun Israelsson heter jag och är samhällsentreprenör. Min passion är att möjliggöra positiv samhällsförändring. Jag brinner för att stärka individers kreativitetsförmåga och organisationers innovationskapacitet både i Sverige och utomlands.

Jag vet att du och din organisation har idéer, drömmar och projekt för att skapa en bättre värld. Jag hjälper dig att omvandla dessa till konkreta resultat.

I mina föreläsningar berättar jag bland annat hur du med kunskap om din kreativa hjärna och de kreativa utvecklingsprocesserna kan skapa ett mer demokratiskt och hållbart samhälle.

Du kan boka mig för föreläsningar om kreativitet, innovation, förverkligande av idéer, entreprenörskap och personlig ledarskap. En bokad föreläsning är alltid skräddarsydd för att den ska bli värdefull och relevant för just dig och din organisation. Jag håller också kurser och workshops i ämnet.

Kom ihåg att framtiden är något vi skapar.
Tillsammans kan vi göra skillnad!

Föreläsningar

Målsättningen med mina föreläsningar är att ge både kunskap och fakta, men också praktiska råd om hur du använder informationen och hjälper dig själv och din organisation att växa.

Två föreläsningsexempel:

•    Öka din kreativitet
•    Den kreativa hjärnan och det lurande utmattningssyndromet

Vill du veta mer om mina föreläsningar och hur de kan anpassas för att passa just dig och din organisation? Välkommen att maila mig på torun.israelsson@akatingo.com.

Kurser och workshops

Målsättningen med mina kurser och workshops är att stimulera din handlingskraft och ge dig kunskap, stöd och verktyg att förverkliga det du tror och brinner för vare sig du är en enskild individ eller en större organisation.

Tre exempel på kurser och workshops:

•    Idégenerering
•    Processledning
•    Förverkliga en idé

Omfattningen på kurser och workshops varierar med behoven. Ofta är de 1-2 dagar, men jag håller även 5-dagars utbildningar för de som vill gå lite djupare.

Kontakta mig så skapar vi det upplägg som passar just dig och din organisation. Välkommen att maila mig på torun.israelsson@akatingo.com.

Om mig

Jag är en samhällsentreprenör som brinner för att stärka individers kreativitetsförmåga och organisationers innovationskapacitet för att möjliggöra positiv samhällsförändring.

Genom mitt företag Akatingo International hjälper jag individer och företag med ledarskap, förändring och utveckling inom positivt samhällsbyggande. Jag erbjuder workshopledning, processledning, utvecklingsstöd för entreprenörer och ledare, styrelseengagemang samt att leda och utveckla samverkansprojekt mellan akademi, näringsliv och den offentliga sektorn.

Varmt välkommen att ta kontakt.

torun.israelsson@akatingo.com