Sofi Aronsson

Sofi Aronsson

untitled-design-27

                Frigör din inre konstnär, utveckla din kreativitet och nå resultat!

De flesta bär på någon dröm men alla vet inte hur den ska bli verklig. Många sitter fast i ohälsosam livsstil som de är oförmögna att ta sig ur. Så gott som alla har en önskan om att kunna skapa sitt eget liv och att vara med att göra skillnad.

kreativitet-ar-intelligens-som-har-roligtDet är här kreativiteten kommer in…

Som vuxen kan du inte bli kreativ eftersom du redan är det. Däremot kan du utveckla din skapande förmåga.  Detta är enklare än många tror men kräver ett visst mått mod och nyfikenhet.

Det första steget är att börja, det andra att fortsätta vad som än händer och hur det än känns, det tredje att lita till processen.

Genom att skapa blir vi kreativa och fantasifulla. Inte i omvänd ordning.

 • Men hur sätter jag igång?
 • Vad ska jag göra?
 • Inte kan väl jag!
 • Jag är inte kreativ!

är påståenden jag ofta hör människor säga och även utmanar mig. Men det är det som är själva grejen med kreativitet, eftersom den vrider och vänder på det normala, kommer med uppslag som sätter oss ur invand kurs och får oss att utmana vanemässiga beteenden.

Kreativitet handlar inte om är perfektionism utan snarare om leken som är kreativitetens rötter.

Verktyg jag använder mig av:rawart2

 • storytelling
 • experimentellt måleri
 • dans, rörelse, mindfulness
 • papier mache
 • visualisering
 • kreativa målprocesser
 • samtal

och skräddarsyr tillsammans med kunden ett passande koncept.

 

social-media-1Jag heter Sofi och brinner för mitt eget skapande, den naturliga kreativiteten och de skapande uttrycksformer mänskligheten alltid använt sig av.
.Jag är själv konstnär och globetrotter som lever med ena foten i skogen och den andra i Tel Aviv och lite varstans i världen.
Jag är nyfiken på kulturer och mänskliga förmågor, vet att var och en besitter kunskap om sig själva och tror på att potentialen inom oss människor kan förändra egen situation men också  världen till det bättre för allt levande.

Utbildningar: NLP Practitioner, Symbolons symbol-pedagogutbildning (bild, berättelsen, måleri, skulptur), fridans och rörelseformen NIA, uttryckande konst, kreativt skrivande, lösningsfokus.

Några kunder: förskolor och skolor i Sverige och Israel med elever och skolpersonal, Växjö universitet, IKEA, Nordea, BNI, A-betong, Växjö kommun och landsting, Ystads kulturnämnd, Vuxenskolan Öland, Studiefrämjandet.

Hjärtligt välkommen att höra av dig om du har frågor, önskar boka tid eller beställa ett evenemang till kreativitet@rawart.se eller 070/443 4467

Skriv upp dig på mitt nyhets\blogg brev så får du en massa gratismaterial, skapande idéer, boktips m.m. Här kan du som är företagare, jobbar inom skolan, önskar coachning, vill veta mer om mina kurser och Mexico resan få all information.

rawart2