Lisa Moraeus

Lisa Moraeus

coach, utbildare och författare

Språk: svenska, engelska

Telefon: 0704-306 447

Mobiltelefon: 0704-306 447

Epost: lisa@lisamoraeus.se

Skype: lisa.moraeus

Jag vill leva så att mina val gör världen till en bättre plats. Samtidigt vill jag leva ett gott liv, må bra i min vardag och jobba med sådant som känns meningsfullt och roligt.

De senaste åren har jag utbildat, skrivit och coachat inom områden som ledarskap, engagemang, motivation och att förändra världen. Ideella organisationer och idéburen verksamhet ligger mig varmt om hjärtat. Jag är författare till boken Brinna! Att göra skillnad som ledare i en ideell organisation.

Jag stöttar också företagare som liksom jag vill använda företaget som ett sätt att göra skillnad och nå ut med sitt budskap. Din vision kan genomsyra allt du gör, oavsett om du är konstnär, journalist, musiker eller någonting helt annat.

Jag är Certifierad Co-Active Coach och utbildad i Organization and Relationship Systems Coaching. Dessutom är jag samhällsvetare med inriktning på internationell migration och etniska relationer.

När jag inte jobbar så pysslar jag gärna i trädgården, läser deckare, umgås med vänner och familj samt engagerar mig ideellt i Röda korset och Amnesty International.

Vilken skillnad vill du göra? Och hur vill du leva ditt liv?