Irene Andersson

Irene Andersson

Coach, mental tränare, hypnoterapeut

Växjö

Språk: Svenska

Mobiltelefon: +46 70 634 46 67

Epost: irene@irenetillit.se

Förändring, coachning, utveckling

Förändring är en del av livet, vardagen och nuet. Vissa förändringar har vi ingen egen kontroll över utan måste bara hantera så gott vi kan, andra förändringar är sådana vi initierar själva.

Hur hanterar du förändringar i din vardag? Kan du behöva hjälp på vägen?

Jag tror att alla kan! Jag tror att vi begränsar oss själva utifrån våra egna ryggsäckar. Vad skulle hända om vi gjorde oss av med delar av ryggsäcken?

Vill du veta mer hur du kan använda coachning, mental träning eller hypnos för att nå dit du vill?

Våra medvetna tankar är ca 5% av allt vi tänker medans 95% är sådant som sker i vårt undermedvetna och redan tänkta tankar sedan gammalt. Idag finns det forskning som visar att vårt undermedvetna är blixtsnabbt och tar många mer beslut än vårt betydligt trögare medvetna sinne.

Jag ser det som en trestegs raket beroende på var man är och vilka förändringar man själv vill hantera.

Med hjälp av coachning hanteras förändringar på ett medvetet plan. Det kan hjälpa dig att få nya infallsvinklar eller en push i rätt riktning.

Med mental träning går du djupare i det medvetna på gränsen till det undermedvetna. Där sätter du målbilder och hittar ditt egna inre rum.

Ändra gamla mönster där du vet att du inte gör bra saker för dig själv eller för andra, hur mycket du än försöker. Då kan hypnos och hypnoterapi vara verktyget för att nå ditt bästa jag.

Vill du veta mer boka gärna en föreläsning!