INSTÄLLT: Lunchföredrag: Det var bara något jag sa – hur tänkte jag där? Om effekter av samarbete mellan språk och tanke

Startdatum: 2020-04-08, 11:30

Slutdatum: 2020-04-08, 13:00

Plats: Kulturhuset Palladium Storgatan 12 Växjö

OBS! Evenemanget är inställt!

Hur vi pratar och hur vi tänker påverkar oss själva, vår omvärld och hur vi har det. Vårt språk och våra tankar hör ihop och att vara medveten om hur vi väljer att tänka och uttrycka oss får effekter. Ulrika Ringeborn berättar i detta föredrag bland annat om hur man kan hitta nya perspektiv och göra medvetna val.
Ulrika Ringeborn är författare, coach och föreläsare med erfarenhet av bland annat individ-, grupp- och organisationsutveckling. Vårt språk återkommer som en röd tråd i hennes olika områden.

Det här föredraget ingår i ett samarbete mellan Kafé de Luxe, Mer än Mat (MäM)/Kulturhuset Palladium och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)!

Lunchföredraget tar ca en halvtimme och börjar kl. 12.15. Sopplunch kostar 80:- och serveras från kl. 11.30 – kom gärna så att du hinner få din mat innan föredraget börjar. Ingen förbokning utan Drop in och Först till kvarn gäller.

Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar. Du som har en idé kan berätta om den i en kommentar här nedan och får därmed förstatjing på att ta upp den under lunchen. I övrigt kan detta också göras spontant, utan föranmälan, i mån av utrymme.