Samarbetet med Kreativa Växjö fortsätter!

Publiceringsdatum: 2020-02-05

Författare: Lars Hornborg

Artiklar Föredrag Kreativa Växjö Lunchföredrag Nyheter

Efter höstens lyckade lunchföredragsserie i samarbete med Kafé de luxe och MäM (Mer än Mat), startar fortsätter denna satsning under våren 2020. Arbetet sker inom Kreativa Växjö, en satsning på att på olika sätt göra staden roligare, mer kreativ, mer hållbar.

Under våren bidrar talare från föreningen Talare som gör skillnad med lunchföredrag två gånger i månaden, varannan gång på De luxe, varannan gång på MäM:s lunchrestaurang på Palladium. Föredraget tar ca en halvtimme och börjar kl. 12.15. På Kafé de luxe förbokar du din vegetariska lunch, som då kostar 125:- (150:- vid dörren, i mån av plats), medan det på Palladium är drop-in (sopplunch, 80:-).

Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar.

Vårens schema

Läs mer om respektive föredrag på Talare som gör skillnads Facebooksida.

Under våren fortsätter också vårt samarbete med Svenska kyrkan i Alvesta – kvällsföreläsningar i församlingshemmet och samtalsträffar hos Kyrkan mitt i byn. Läs mer här!